Filodeegtaartjes met peer en stiltonkaas


Verwarm de oven voor op 180 oC.
Bestrijk het deeg met gesmolten boter.
Vouw de plakjes fillodeeg dubbel of in vieren, bestrijk elke laag met boter. Leg ze in de vormpjes. Bestrijk ook de bodem met boter. Leg hierop de kaas en daarop de schijfjes peer.
Klop de slagroom los met de eieren, zout, peper en dragon. Schenk dit mengsel over de peer.
Bak de taartjes ong. 30 minuten in het midden van de oven.
Serveer ze warm en garneer met takjes dragon.

Succes en eet smakelijk!!!

Europa

Spanje

Vegetarisch

6 pers

no:782/972 << >>
6 plakjes filodeeg
gesmolten boter
ong. 200 gr. stilton of roquefort verkruimeld
3 kleine handperen geschild en in partjes gesneden
2 dl. slagroom
3 eieren
zout
peper
2 eetlepels fijngesneden dragon

extra nodig
6 taartvormpjes van 9 cm . doorsnee