Garnalen en sinaasappelsalade


Doe de garnalen, chilipasta, vissaus, citroensap en het water in een pannetje en laat onder voorzichtig roeren op een kleine vlam langzaam koken tot de garnalen rose kleuren. Zet apart.
Doe dit mengsel in een schaal en meng het met de uienringen, verse peper de sinaasappelstukjes en de muntblaadjes. Meng het goed en serveer het op een bedje van slablaadjes.
Dit gerecht kan op kamertemperatuur en gekoeld geserveerd worden.




Succes en eet smakelijk!!

Thailand

Thailand

Salade

4 pers

no:853/972 << >>
400 gr. rauwe garnalen gepeld en ontdaan van de darmen, de staart eraan laten zitten
1 eetlepel rode chilipasta, geroosterd
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels vissaus
3 eetlepels water
1 ui in dunne ringen gesneden
1 rode peper zonder zaad klein gehakt
4 sinaasappels geschild en in dunne partjes
gesneden
1 bosje verse muntblaadjes

6 slablaadjes