Pittige aubergineschijven


Bestrooi de plakken aubergine met zout en laat ze 15 minuten staan. Spoel ze af en dep ze goed droog met keukenpapier.
Zeef de bloem en de specerijen op een bord. Haal de aubergineplakken door dit mengsel; schud het overtollige bloem eraf.
Verhit 2 cm. olie in een platte koekenpan. Bak de schijven met een paar tegelijk in 2 - 3 minuten per kant goudgeel. Leg ze op keukenpapier.
Meng de yoghurt met de munt.
Serveer ze met de warme plakken aubergine.

Succes en eet smakelijk

India

India

Groenten

4 pers

no:620/972 << >>
2 aubergines in schijven gesneden van 1 cm.
zout

50 gr. bloem
1 eetlepel gemalen komijn
1 eetlepel gemalen koriander
1 theelepel chilipoeder

olie om te bakken

1 dl. natuuryoghurt
1 eetlepel gehakte verse munt