Gekruide kippenlevertjes


Was en droog de kippenlevers en snijd ze in beetklare stukken.
Verhit de wok en roerbak de knoflook tot ze gaat ruiken en doe er dan de uien en de rode chilipepers bij, roerbak ong. 1 minuut.
Vervolgens de kippenlevers en roerbak deze tot ze rose(van binnen) zijn en doe er dan de vissaus, suiker, citroensap en de champignons bij. Roerbak nog 1 minuut en proef of er nog meer vissaus, suiker of citroensap bij moet. Doe er dan de paprikastukjes en de lenteui door. Roerbak nog eventjes tot alles goed gemengd is.

Serveer met witte rijst.

Succes en eet smakelijk!!

China

Hongkong

Aardappelen

4 pers

no:850/972 << >>
300 gr. kippenlevers
6 gedroogde Chinese champignons
20 minuten geweekt in heet water in reepjes gesneden
2 eetlepels olie
2 tenen knoflook gehakt
2 uien in reepjes gesneden
2 rode chilipepers in dunne reepjes gesneden
2 eetlepels vissaus
1 theelepel suiker
1/2 groene paprika in reepjes gesneden
3 lenteui in stukken van 3 cm. gesneden