mie salade


Week de noedels in heet water ong. 20 minuten. Laat ze uitlekken en snijd ze in ong. 10 cm. lengte.
Combineer de benodigdheden voor de dressing in een kleine sauspan en laat dit ong. 3 minuten zachtjes koken. Zet apart om af te koelen.
Meng vervolgens de noedels, worteltjes, pickels en de komkommer in een schaal.
Schenk er dan de dressing over en meng het goed.
Zet in de koelkast en serveer het koel.



Succes en eet smakelijk!!

China

Geheel China

Salade

4 pers

no:138/972 << >>
60 gr. cellophaan noedels (mung boontjes)
of mihoen

Dressing:
1 eetlepel nat van pickels
3 eetlepels witte rijstazijn
3 eetlepels suiker

1/2 kopje worteltjes in dunne reepjes gesneden
3 eetlepels Chinese pickels in dunne reepjes gesneden
3/4 kopje komkommer in dunne reepjes gesneden, laat een gedeelte van de schil er aan zitten